Verkooppunten in Haarlem

 

Nyhavn 

Website: conceptstore-nyhavn.com

NYHAVN is een conceptstore in het historische centrum van Haarlem.

Met leuke, duurzame en fairtrade producten. Van tweedehands meubels tot fair fashion, accessoires en leuke woonproducten.

Ze verkopen onze: kaarten, tassen, rompertjes, de teamug en de coffeemug.

 

Kunstcentrum Haarlem,

Website: kunstcentrum-haarlem.nl

Inmiddels omvat de brede en gevarieerde kunstcollectie van professioneel beeldend kunstenaars 8.000 kunstwerken en specialiseren wij ons steeds meer in toegepaste kunst en design. Het doel, kunst voor een betaalbare prijs bij de mensen thuis brengen, is al die jaren onveranderd gebleven.

Ze verkopen onze: Coffeemuggen en de linnentassen

 

Charlston Haarlem

Website: charlston.nl

Charlston Time Trends Design is sinds 1994 gevestigd in het centrum van Haarlem. Charlston is een trendwinkel maar in Haarlem zijn wij vooral bekend om de uitgebreide collectie Josh sieraden, niet voor niets zijn we al jaren de grootste Josh dealer. De ene helft van onze winkel verkopen wij vooral trendy kado art. en woonaccessoires, de andere helft vooral sieraden en horloge’s van o.a Fossil, Diesel, Swatch, Ice Watch, DKNY, G Shock etc.

Ze verkopen onze: Coffeemuggen

 

Koffieduss

Website: koffieduss.nl

Bij Koffieduss ben je van harte welkom om te komen genieten van een goede kop koffie of thee en een overheerlijk stuk taart. Ook serveren wij een heerlijk ontbijtje, lunch, verse smoothies en koude frisjes. Alles wordt met liefde en vol passies verzorgd.

Ze verkopen onze: Coffeemuggen